Продуктите на Флавон и грипните заболявания

Последните 7-8 години изобщо не съм боледувал от сериозни простудни заболявания, но дори когато някой ме зарази с грип, са ми необходими около 3 дни (включващи подходящо хранене и движение), за да оздравея. Тъй като тази година започнах да се храня много некачествено, а понякога и въобще да не ям, а и се бях обездвижил забележимо, имунната ми система стигна до едно от най-ниските си нива и два пъти бях атакуван от грипни вируси. Първият път дори беше някакъв нов модел грипен щам, защото цял един ден ме боля ужасно главата, а това ми се случва за пръв път през живота. Като цяло оздравях чак след 5-6 дни, съответно без да вземам каквито и да е лекарства. Тук е мястото да повторя за пореден път, че в подобни случаи антибиотиците са напълно излишни (освен ако нямате някаква съпровождаща инфекция или пневмония), защото те са създадени за борба с бактериите (което все повече лекари забравят) и нямат никакъв ефект срещу вирусите, като грипния, освен че убиват и полезните бактерии в организма ни, което води съответно до отслабване на имунната система.

Вторият път се заразих с грип почти нарочно, тъй като във влака пътувах в едно купе с хора, които постоянно кашляха и подсмърчаха, но не се преместих на друго място, въпреки че имаше къде. Като цяло това беше добър повод за експеримент. Същата седмица си бях купил по един от всичките продукти на Флавон. Затова реших да видя как ще ми повлияе използването само на един от тях. С по една лъжичка на ден от Flavon Joy успях да се справя с грипа за 3 дни. Това съответства при мен на същия период без каквито и да е добавки при напълно функционираща имунна система, когато съм в отлично здраве. Но да не забравяме, че случаят изобщо не беше такъв в него момент и продуктът на Флавон достави на мен и на добрите микроорганизми в червата ми точно необходимите хранителни съставки и микроелементи, които да подпомогнат организма ми да се справи сам и съответно да възстановя здравословното си състояние. Като цяло подобен тип оздравяване зависи от конкретното здравословно състояние на дадения човек и неговите липси, но щом при мен имаше видима полза, това означава, че хора, които са със слаба имунна система и не се хранят оптимално (каквито са повечето съвременни работещи хора), биха имали съществена полза от тези продукти не само за по-лекото справяне с различни вирусни атаки, но и като цяло за здравословното състояние и подобряване на чревната микрофлора.

Каква изобщо е връзката на микроорганизмите в нашите черва с продуктите на Флавон, ще разберете в следващата кратка статия.

социални бутони